CNC-koneet

Tarjoamme ammattitaitoista ja laadukasta CNC-koneiden suunnittelua asiakkaillemme. Suunnittelemme CNC-koneita vastaamaan tarkasti asiakkaidemme tarpeita ja sovelluksia.

Suunnittelutiimimme käyttää uusinta teknologiaa ja ohjelmistoja varmistaakseen, että CNC-koneet ovat tarkkoja, tehokkaita ja luotettavia. CNC-koneiden suunnittelumme huomioi myös tuotannon tehokkuuden, kestävyyden ja helpon käytettävyyden.

Tarjoamme laajan valikoiman CNC-koneita, kuten jyrsinkoneita, liimanlevittimiä, kappaleiden käsittelykoneita, viimeistelykoneita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin sovelluksiin ja tarpeisiin. CNC-koneidemme suunnittelussa otamme huomioon esimerkiksi koneen koon, tarkkuuden ja nopeuden, jotta lopputulos vastaa tarkasti asiakkaidemme tarpeita.

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin suunnittelemme sinulle räätälöidyn CNC-koneen, joka vastaa vaativiakin tarpeitasi.

Palvelut

CNC-koneiden suunnittelu

Suunnittelemme ja osin valmistamme CNC-koneita tarkkaan tarpeeseen. Kone voi olla kehitetty juuri parhaiten tuotteesi valmistamiseen sopivaksi.

Koneistusjigien suunnittelu

CNC-kone tarvitsee kaveriksi kiinnittimet, joilla kappale saadaan kiinni helposti ja luotettavasti koneeseen. Kiinnittimissä voimme käyttää 3D-tulostusta apuna, tarkkuuden sen salliessa.

CNC-Työstön optimointi

Optimoimme liikeratoja, jotta kone tekee mahdollisimman tehokkaasti sille tarkoitettua tehtävää. Optimoinnilla voidaan säästää jopa 700% työaikaa.

CNC-työkalu konsultointi

Maailma on täynnä toistaan parempia työkaluja, mutta millä on oikeasti merkitystä tuotteesi valmistamiseen liittyen? Tilaa meidät kertomaan työkaluista.

CNC-koneiden modernisointi

Anna vanhalle koneelle uusi elämä modernisoinnilla.

Meiltä löytyy yli 10 vuoden kokemus CNC-koneiden parissa työskentelystä. Optimoimme ohjelmia tehokkaammiksi, teemme mittausautomaatioita, konsultoimme työkaluja merkkiriippumattomasti, modernisoimme vanhoja koneita, suunnittelemme sekä valmistamme jigejä kappaleen kiinnittämiseen.

Olemme lisäksi erikoistuneet suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä CNC-koneita asiakkaiden tarpeisiin. Kone voi olla tyypiltään ainetta poistava tai ainetta lisäävä. Kone voi olla myös materiaalin käsittelyyn tai kappaletavaran siirtämiseen tarkoitettu kokonaisuus.

Käyttökohteita ja ideoita

Varaa ilmainen tapaaminen