CNC-koneet

Tarjoamme ammattitaitoista ja laadukasta CNC-koneiden suunnittelua asiakkaillemme. Suunnittelemme CNC-koneita vastaamaan tarkasti asiakkaidemme tarpeita ja sovelluksia.

Suunnittelutiimimme käyttää uusinta teknologiaa ja ohjelmistoja varmistaakseen, että CNC-koneet ovat tarkkoja, tehokkaita ja luotettavia. CNC-koneiden suunnittelumme huomioi myös tuotannon tehokkuuden, kestävyyden ja helpon käytettävyyden.

Tarjoamme laajan valikoiman CNC-koneita, kuten jyrsinkoneita, liimanlevittimiä, kappaleiden käsittelykoneita, viimeistelykoneita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin sovelluksiin ja tarpeisiin. CNC-koneidemme suunnittelussa otamme huomioon esimerkiksi koneen koon, tarkkuuden ja nopeuden, jotta lopputulos vastaa tarkasti asiakkaidemme tarpeita.

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin suunnittelemme sinulle räätälöidyn CNC-koneen, joka vastaa vaativiakin tarpeitasi.

Palvelut

CNC-koneiden suunnittelu

Suunnittelemme ja osin valmistamme CNC-koneita tarkkaan tarpeeseen. Kone voi olla kehitetty juuri parhaiten tuotteesi valmistamiseen sopivaksi.

Koneistusjigien suunnittelu

CNC-kone tarvitsee kaveriksi kiinnittimet, joilla kappale saadaan kiinni helposti ja luotettavasti koneeseen. Kiinnittimissä voimme käyttää 3D-tulostusta apuna, tarkkuuden sen salliessa.

CNC-Työstön optimointi

Optimoimme liikeratoja, jotta kone tekee mahdollisimman tehokkaasti sille tarkoitettua tehtävää. Optimoinnilla voidaan säästää jopa 700% työaikaa.

CNC-työkalu konsultointi

Maailma on täynnä toistaan parempia työkaluja, mutta millä on oikeasti merkitystä tuotteesi valmistamiseen liittyen? Tilaa meidät kertomaan työkaluista.

CNC-koneiden modernisointi

Anna vanhalle koneelle uusi elämä modernisoinnilla.

Meiltä löytyy yli 10 vuoden kokemus CNC-koneiden parissa työskentelystä. Optimoimme ohjelmia tehokkaammiksi, teemme mittausautomaatioita, konsultoimme työkaluja merkkiriippumattomasti, modernisoimme vanhoja koneita, suunnittelemme sekä valmistamme jigejä kappaleen kiinnittämiseen.

Olemme lisäksi erikoistuneet suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä CNC-koneita asiakkaiden tarpeisiin. Kone voi olla tyypiltään ainetta poistava tai ainetta lisäävä. Kone voi olla myös materiaalin käsittelyyn tai kappaletavaran siirtämiseen tarkoitettu kokonaisuus.

Käyttökohteita ja ideoita

Ota yhteyttä helposti tästä

Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.