CNC-koneen asennus

Tietoa yrityksestä

Painatuskeskus Oy on Rovaniemellä toimiva painatusalan yritys, jonka monipuolinen konekanta mahdollistaa erikoisemmatkin työt. Painatuskeskus myy tuotteitaan ympäri Suomen ja työllistää useita painatusalan ammattilaisia.

Toimeksiannon tausta

Painatuskeskus halusi laajentaa palvelutarjontaa erilaisiin liikennemerkkeihin ja kyltteihin, jotka ovat muodoltaan jotakin muuta kuin suorakaiteen muotoisia. Yritys tilasi CNC-jyrsimen Kiinasta. Yrityksellä ei ollut kokemusta CNC-koneen asennuksesta, joten he ottivat yhteyttä Npartsin ammattilaisiin.

Haasteet

Kiinassa valmistettu CNC-kone ei täytä koneturvallisuus direktiivejä, eikä koneeseen ole saatavilla kunnollisia asennusohjeita eikä tuotetukea.

Tavoite

Tavoitteena oli saada kone asennettua käyttöpaikalle, tehtyä tarvittavat muutokset koneen ohjaukseen, tehtyä koneeseen tarvittavat säädöt ja testattua koneen toiminta. Lisäksi Nparts koulutti koneen käyttöön ja ohjelmien tekemiseen Fusion360 CAM-ohjelmistolla.

Tulos

Kone asennettiin käyttöpaikalle ja varmistettiin, että koneen ympärillä on riittävästi tilaa operointia varten. Koneen sähkökaappiin asennettiin ohjaus alipaineimurille ja käyttökytkin koneen etuosaan. Hätäseis piiri laajennettiin myös koskemaan alipaineimuria. 

Koneen mukana tulleet ohjausparametrit eivät olleet oikeat, joten säädimme koneen Npartsin kokemuksen turvin oikeisiin säätöihin.

Testasimme koneen toiminnot ja säädimme mm. koneen liikematkoja, nopeuksia ja ohjaussignaaleita. 

Asensimme koneen yhteyteen puruimurin ja tarvittavat putkistot.

Pidimme koulutuksen ja teimme tarvittavat kiinnittimet koneen helppoa käyttöä varten.

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.