Koulutuspalvelut

Tarjoamme koulutuspalveluita kahdella eri osa-alueella, joista molemmista meillä on useiden vuosien kokemus.

Ohjelmistokoulutukset

Räätälöimme koulutuksen aina tarpeidesi mukaan, oli koulutuksen tarve muutamista tunneista useisiin päiviin.

Koulutuksen sisältö voi olla esimerkiksi: Solidworksin perusteet, ohutlevytyökalujen käyttö, piirustusten tekeminen, laajojen kokoonpanojen tekeminen, dokumentinhallinta jne.

Olemme huomanneet, että etänä pidettävät koulutukset ovat peräti tehokkaampia oppimisen kannalta kuin livenä pidettävät kurssit.

Etänä pidettävissä kursseissa olet rennosti kotona tai työpaikalla, jossa sinulla on tutut työkalut ja asetukset koneellasi. Kursseja voidaan pitää esimerkiksi viikon välein pienissä pätkissä, jolloin ehdit omaksua aikaisemmassa koulutuspätkässä saamasi tiedon ja kenties harjoitella uutta ominaisuutta ennakkoon.

Näin vältytään tiedon tulvalta, jolloin koulutuksesta ei saada kaikkea hyötyä irti vaan lukuisat uudet ominaisuudet menevät ikään kuin "yli hilseen".

Koulutamme Solidworks professional ja Autodesk Fusion360 ohjelmistojen käytössä.

Solidworks_koulutusFusion360_koulutus_CAM

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Koneistuskoulutukset

Oletko ollut jo alalla pidempään ja haluaisit esimerksi tietoa uusista työkaluista tai menetelmistä? Oletko kenties tietoinen uusimmista koneistustyökaluista ja niiden kehittyneistä teräpaloista? Onko adaptiivinen työstö tuttu termi? Entäpä nollapistekiinnitys ja CAM-ohjelmointi?

Järjestämme koneistuskoulutuksia täsmäopetuksena. Koulutus on minimissään työpäivän mittainen ja se voi kestää koulutuksen laajuudesta riippuen useita työpäiviä.

Räätälöimme koulutuksen aina tarpeittesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.