Tekninen konsultointi

Konsultoimme koneenrakennukseen, CNC-koneistukseen ja koneautomaatioon liittyvissä asioissa. Tarjoamme ammattitaitoista, kokonaisvaltaista ja luotettavaa konsultointipalvelua auttamaan erilaisissa teknisissä haasteissa.

Mitä koneenrakennuksen tekninen konsultointi sisältää?

Koneet ja laitteet sisältävät suuren määrän osia, joilla kullakin on omat erityispiirteensä. Koneet sisältävät mm. levyosia, akseleita, laakereita, hihnoja, kytkimiä, valuosia, palkkeja, hydrauliikkaa, pneumatiikkaa jne. Kukin osa täytyy määritellä ja laskea tarvittavat asiat, jotta laite toimii oikein. 

Autamme asiakasta löytämään hänen tarpeeseensa sopivat tuotteet ja autamme tarvittaessa teknisessä dokumentoinnissa sekä laskennassa.

Mitä koneautomaation tekninen konsultointi sisältää?

Koneet ja laitteet sisältävät mekaanisten komponenttien lisäksi mm. moottoreita, antureita, venttiileitä, ohjaustekniikkaa, säätötekniikkaa, turvalaitteita jne.

Toimilaitteet täytyy osata määrittää kuhunkin sovelluskohteeseen oikein, jotta ne toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

Mitä CNC-koneistuksen tekninen konsultointi sisältää?

Koneistus ja erityisesti CNC-koneistus on varsin haastava toimiala. Koneistus sisältää lukemattoman määrän asioita, jotka tulee tietää jotta lopputuloksesta tulee hyvä.

Tarjoamme teknistä konsultointia CNC-koneistuksen ohjelmointiin liittyen (Autodesk Fusion 360), työkaluihin ja teräpaloihin, työstöratoihin ja työstöarvoihin ja kappaleen kiinnittämiseen liittyen.

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.