Tietoa meistä

Niila Jurvelin

Tietoa minusta ja vahvuudet

Olen intohimoisesti liikuntaa harrastava ja musiikista nauttiva tuotantoteollisuuden moniottelija. Vapaa-ajan harrastukseni, kuten suunnistus, maastopyöräily, kuntosali, uinti ja sulkapallo, pitävät minut aktiivisena, mikä tukee kykyäni keskittyä ja ratkaista monimutkaisia ongelmia työssäni. Musiikinkuuntelu tarjoaa puolestaan rauhoittumista välillä hektisen arjen keskelle. Vahvuuksiini kuuluu pitkäjänteinen sitoutuminen ongelmien ratkaisuun, kyky nähdä kokonaiskuvia sekä intohimo kestävien ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen.

Ammatillinen tausta

Koulutukseltani olen Hienomekaanikko (2009) ja Konetekniikan insinööri (2013) Olen työskennellyt levyseppähitsaajana, koneistajana, kokoonpanijana, maalarina ja mekaanikkona, mikä on antanut minulle vankan perustan ja syvällisen ymmärryksen tuotantoprosessien eri vaiheista. Insinööritutkinnon suorittamisen jälkeen olen keskittynyt enemmän tuote- ja tuotannon suunnitteluun, kehitystyöhön ja robotiikkaan. Olen pitänyt yllä ammattitaitoani myös käytännöntöissä koneistajana, mekaanikkona, hitsaajana ja kokoonpanijana, jotta hyvä ote käytännöntöihin ei pääse karkaamaan.

Viimeiset viisi vuotta olen intohimoisesti ollut verkkokauppiaana, joka on laajentanut osaamistani tuotteistamiseen, markkinointiin, myyntiin sekä verkkokaupan kehittämiseen.