3D-tulostus

Olemme erikoistuneet tuottamaan muoviosia suoraan loppukäyttöön sopivaksi. Laitteistomme on optimoitu suurien kappalemäärien valmistamiseen tasaisella laadulla.

3D-tulostuksen edut

Ei kalliita muottikustannuksia

Nopea tuotannon aloitus

Tilaa osia vain sen minkä tarvitset

Tuotteen muutokset mahdollisia vaikka kesken tuotannon

Mitä 3D-tulostus on?

3D-tulostus on innovatiivinen valmistusteknologia, joka mahdollistaa monimutkaisten ja tarkkojen osien valmistamisen suoraan digitaalisesta mallista. Tämä menetelmä on nopea, tarkka ja kustannustehokas, ja se mahdollistaa monenlaisten muotojen, rakenteiden ja geometrioiden toteuttamisen.

Meidän 3D-tulostuspalvelumme käyttää viimeisintä teknologiaa ja laitteistoja, joiden avulla voimme tuottaa korkealaatuisia tulosteita nopeasti ja tarkasti. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia materiaaleja, kuten muovia ja erilaisia komposiitteja, joten voimme vastata moniin erilaisiin tarpeisiin.

Olipa kyseessä sitten prototyyppien valmistus, tuotannon optimointi tai jopa lopputuotteiden valmistus, 3D-tulostus tarjoaa monia etuja perinteisiin valmistusmenetelmiin verrattuna. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tukea, joten ota yhteyttä ja kerro meille, miten voimme auttaa sinua toteuttamaan 3D-tulostusprojektisi.

Palvelumme

Sopimusvalmistus

Suursarjatuotanto

Kokoonpano ja pakkaus brändin mukaiseen pakkaukseen

3D-tulostesuunnittelu

Pinnoitus

Dokumentointi ja asennusohjeet

Olemme kumppani, johon voit luottaa

Käyttökohteita

Tuotantokapasiteetti, joka ei lopu heti kesken

Materiaalit

Käytämme markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja tuottaaksemme tasokkaita 3D-tulosteita. 


Laitteisto

Käytössämme on 45 laadukasta FDM-tulostinta, jotka ovat sijoitettu tasalämpöiseen ja ilmankosteudeltaan optimoituun tilaan.

Järeä ilmanvaihto takaa henkilökunnan turvallisen ja viihtyisän työskentelyn.

Dimensiot

Tuotantokapasiteettimme tarjoaa mahdollisuuksia monen kokoisten kappaleiden tulostamiseen. Suurin yhdestä osasta tulostettava kappale voi olla 360 x 360 x 360mm kokoinen.

Pienin kappale, joka laitteistollamme on järkevä tulostaa on 10 x 10 x 10mm kokoinen.


Referenssejä

Ota yhteyttä nyt

Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.