Koneenrakennus

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja yksilöllisiä koneenrakennusratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Olemme erikoistuneet koneiden ja laitteiden valmistukseen mittatilaustyönä, ja palveluihimme kuuluu muun muassa suunnittelu, valmistus, asennus ja huolto. Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, joilla on vankka osaaminen ja kokemus koneenrakennuksesta. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä miten voimme auttaa sinua!

Edut

Räätälöity ratkaisu ilman kompromisseja

Tehokkaampi tuotanto

Kustannustehokas vaihtoehto

Saat juuri sellaisen ratkaisun kuin haluat

Materiaalivalinnat

Koneenrakentamisen materiaalivalinnoilla on suuri merkitys, sillä ne vaikuttavat ratkaisevasti koneen toimivuuteen, kestävyyteen ja huoltovapauden aikaan. Materiaalivalinnassa tulee huomioida käyttöolosuhteet, kuormitukset ja muut toimintaan vaikuttavat tekijät.

Esimerkiksi korroosioalttiissa ympäristöissä käytetään usein ruostumatonta terästä tai muita korroosionkestäviä materiaaleja. Koneiden osissa, jotka altistuvat suurille kuormituksille, käytetään yleensä erittäin kestäviä materiaaleja, kuten erikoislujuusluokan teräksiä tai erikoisvalmisteisia seoksia. Jos taas tavoitteena on keventää konetta, voidaan käyttää kevyempiä materiaaleja, kuten alumiinia tai titaania.

Osaamisalat

Moottorit ja vaihteistot

Mikä on sopiva moottori koneeseen, riittääkö vääntö ja nopeus, tarvitaanko väliin vaihteisto?

Pneumatiikka

Tarvitaanko nopeita liikkeitä tai erityisen hallittuja liikkeitä? Mitoitamme pneumatiikkajärjestelmät koneeseen kuin koneeseen.

Hydrauliikka

Raakaa voimaa klapikoneeseen, leikkuriin tai pyöritykseen. Tarvitaanko tarkkaa ohjausta proboventtiileillä vai riittääkö jopa mekaaninen venttiili?

Ruuvikäytöt

Tarvitaanko tarkka paikoitus ja raakaa voimaa? Mitoitamme ruuvikäytöt tarpeeseen sopivaksi ammattitaidolla.

Hihna- ja ketjuvedot

Tarvitaanko nopeutta? Hihna- ja ketjukäytöt ovat nopeita ja tehokkaita vaihtoehdtoja ruuvikäytölle, sekä paljon edullisempia.

Kone- laitesuojat

Onko vaarana sormen litistyminen tai käden liiskaantuminen, tarvitaanko suojaa työstöalueelle? Suunnittelemme ja rakennamme laitesuojia laitteeseen kuin laitteeseen.

Laakerointi

Miten mitoittaa laakeri kestämään raskasta kuormitusta hankalissa olosuhteissa? Miten valita oikeanlainen laakeri tuhansien vaihtoehtojen joukosta?

Alumiiniprofiilijärjestelmät

Tarvitaanko muunneltava rakenne, joka on edullinen ja helppo valmistaa? Tarvitaanko keveyttä ja mittatarkkuutta?

Teräsrakenteet

Miten mitoitan oikeanlaisen palkin koneen runkoon, kestääkö se varmasti asetetun kuorman?

Ota yhteyttä helposti tästä

Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.