Referenssit

Elintarvikepuristin

Santa's Döner on yksi Rovaniemen parhaista ravintoloista, joissa pitkän linjan yrittäjä Harun loihtii upeita makuja aidoista ja tuoreista raaka-aineista. Ravintoloitsija tekee lähes kaiken alusta loppuun asti itse, joka vaatii aikaa ja jaksamista. 

Valmistimme yrittäjän toiveiden mukaisen elintarvikeprässin, joka säästää sekä aikaa että yläselän lihaksia. Yrittäjän työ helpottuu ja asiakaspalvelu paranee.

Polar Bear CNC

Nettiverstas Oy on vuonna 2011 perustustettu työkalujen erikoisliike, joka on keskittynyt puu- ja rakennusalan ammattilaisten työkaluihin ja tarvikkeisiin. Yritys myy tuotteitaa koko skandinavian alueella. Nettiverstas Oy työllistää useita puuntyöstön ja verkkokaupan ammattilaisia.

Suunnittelimme Nettiverstas Oy:lle kaksi erillaista mallisarjaa..

Heloituskoneen modernisointi CNC-ohjatuksi

Puusepänliike A.Punkeri valmistaa ovia ja ikkunoita mittatilaustyönä vanhempiin rakennuksiin. Puusepänliikkeen valmistusmenetelmät ovat pääosin perinteisiä, joka asettaa omat haasteensa aikatauluihin. A.Punkeri halusi vauhdittaa valmistusta tuomalla ripauksen uudempaa tekniikkaa tuotantoonsa. Antti otti meihin yhteyttä...