Polar Bear CNC-koneet ovat tehty vaativaan tarpeeseen

16.06.2024

Johdanto 

Polar Bear CNC -koneet edustavat suomalaisen suunnitteluosaamisen huippua. Olemme Nparts Oy:lla tehneet tiivistä yhteistyötä Nettiverstas Oy:n kanssa kehittääksemme ja myydäksemme huipputason CNC-koneita, jotka vastaavat niin ammattilaisten kuin oppilaitostenkin tarpeisiin. Tämä yhteistyö on tuottanut useita erinomaisia CNC-koneita, jotka ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta käyttäjiltä ympäri Suomen.

Taustaa PolarBear CNC-koneiden kehityksestä

Oli vuosi 2018, kun kerroin (allekirjoittanut: Niila Jurvelin) Nettiverstas Oy:n omistajalle, että haluaisiko hän lähteä rakentamaan suomalaista CNC-konebrändiä yhdessä yritykseni kanssa. Kerroin hänelle, että minulla oli yli 10 vuoden kokemus CNC-koneistuksesta ja että olin rakentanut oman koneen yritykseni käyttöön. Hän kävi katsomassa hyvin alkeellisia tuotantotiloja, jossa kuului korvia kuumottava jyrsimisen ääni. "Tässä voisi olla ainesta yhteisprojektille.." Tämä oman koneen rakentaminen ja yli 5000 tunnin käyttökokemus antoivat vahvan pohjan kehitystyöllemme. Nämä kokemukset ja osaaminen robotiikan sekä CNC-tekniikan parissa ovat olleet keskeisiä Polar Bear CNC -malliston suunnittelussa. Erityisesti Pro-mallin ominaisuuksiin on panostettu ammattilaisia silmällä pitäen: Huollon helppous, kestävät ratkaisut, tarkkuus ja luotettavuus. Tämä kehitystyö on lähtenyt nimenomaan vahvan CNC-osaamisemme ja robotiikkaosaamisemme kautta, mikä on mahdollistanut innovatiivisten ja luotettavien ratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme​.

Polar Bear CNC -koneet 

Nettiverstas Oy, perustettu vuonna 2011, on erikoistunut puu- ja rakennusalan ammattilaisten työkaluihin ja tarvikkeisiin. Heidän valikoimastaan löytyy muun muassa Polar Bear CNC -koneet, jotka ovat saavuttaneet suosiota niin Suomessa kuin muuallakin Skandinaviassa.

Polar Bear CNC -koneet, kuten PolarB+ ja EDU-sarjan mallit, on suunniteltu erityisesti oppilaitosten ja kevyemmän työstön käyttöön. PRO-mallin koneet on suunniteltu ammattilaisille ja raskaaseen käyttöön. Koneet on varustettu järeämmillä komponenteilla, kuten lineaarijohteilla ja kuularuuveilla, jotka takaavat korkean tarkkuuden, luotettavuuden ja kestävyyden pitkilläkin huoltoväleillä​.

Polar Bear Pro-sarjan koneissa on panostettu luotettavuuteen ja häiriöiden sietoon. Koneen ohjauskaapelit ovat häiriösuojattuja ja kestävät edestakaista liikettä todella pitkään. (Eniten vikoja aiheuttavat kaapeleiden kuluminen ja johtoliitokset, sekä kontaktoreiden kuluminen käytössä)
Häiriönsietoon EMC on panostettu ohjauskaapeleiden ohella myös sähkökaapissa. Ohjaussignaalit ovat optoeristettyjä, joka takaa häiriöttömän ohjauksen ohjauskortilta ohjaimelle. Taajuusmuuntajat ovat laadukkaita, jotka eivät aiheuta häiriöitä kuten monet itäisen maailman elektroniikkakomponentit. 

Luotettavuus näkyy myös mekaniikkavalinnoissa, sillä epäpuhtauksien sietokyky määrittää usein luotettavuuden. Käytämme PRO-sarjan koneissa vain laadukkaimpia komponentteja, joiden laatu on tasainen ja toistettava.

Ostitpa sitten EDU- tai PRO-sarjan koneen, niin voit olla varma että saat huolellisesti kootun ja laadukkaan koneen!


Nparts Koneensuunnitteluosaaminen 

Nparts Oy suunnittelutiimi on ollut avainasemassa Polar Bear CNC -koneiden kehityksessä. Meidän asiantuntemuksemme on mahdollistanut CE-normit täyttävien, kustannustehokkaiden ja luotettavien CNC-koneiden suunnittelun. Koneiden elektroniikka toimitetaan valmiiksi asennettuna ja konfiguroituna, mikä tekee käyttöönotosta helppoa ja nopeaa. Tämä on erityisen tärkeää oppilaitoksille ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat turvallisia ja käyttäjäystävällisiä laitteita suoraan loppukäyttöön​.

Kerroimme aikaisemmin taustaa Polar Bear CNC-koneiden suunnittelulle. Se on toki vain yksi osa-alueemme koneensuunnittelun kentällä. Osaamiselle ulottuu monimutkaisten CNC-koneiden suunnittelusta yksinkertaisiin koneisiin, joissa on esimerkiksi vain yksi paineilmansylinteri tai hydrauliikkamoottori. Kokemuksemme turvin pystymme tekemään tuotteita, joista muut vain haaveilevat. Kaikkeen emme toki pysty, mutta olemme avoimia asian suhteen. Meidän kanssa sinun on helppo toimia, sillä emme lupaa sellaista, mitä emme pysty toimittamaan!

Yhteistyön Hyödyt Nettiverstas Oy:n kanssa

Yhteistyömme Nettiverstas Oy:n kanssa jatkuu edelleen myynti- ja kehitystyön muodossa. Tämä pitkäaikainen kumppanuus on tuonut markkinoille laadukkaita CNC-koneita, jotka vastaavat vaativien käyttäjien tarpeisiin. Avoin yhteistyö ja kokemus ovat tuoneet lisäarvoa asiakkaillemme erityisesti ongelmatilanteissa, joissa yhteistyömme syvyys on tuonut apua monenlaisiin haasteisiin. Erityisosaamisemme erilaisten tuotantolinjojen rakentamisessa ja automatisoinnissa osaksi laajempaa kokonaisuutta on ollut merkittävä etu asiakkaillemme.

Lopuksi 

Polar Bear CNC -koneet edustavat suomalaista huippuosaamista ja innovaatioita koneensuunnittelussa. Yhteistyömme Nettiverstas Oy kanssa on tuottanut koneita, jotka ovat saaneet runsaasti kiitosta käyttäjiltä luotettavuudestaan, tarkkuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Tämä kumppanuus on esimerkki siitä, kuinka yhteistyö ja asiantuntemus voivat johtaa menestyksekkäisiin lopputuloksiin teknologian alalla.

Jos haluat tietää lisää Polar Bear CNC -koneista tai suunnittelupalveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi.

Kuvagalleria

Kiinnostuitko?

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.