Mekaniikkasuunnittelu L-paketti

Mekaniikkasuunnittelu L-paketti sopii vaativiin projekteihin.

Mekaniikkasuunnittelu L-paketti tarjoaa erityisesti vaativiin mekaniikkaprojekteihin suunniteltua palvelua. L-paketin avulla voit luottaa ammattitaitoisen suunnittelutiimimme kokemukseen ja osaamiseen, jotka takaavat korkealaatuisen suunnitteluratkaisun.

L-paketti alkaa perusteellisella projektin analyysillä ja konsultaatiolla, jossa ymmärrämme tarpeesi, tavoitteet ja vaatimukset. Tämä mahdollistaa tarkan suunnittelustrategian luomisen, joka ohjaa koko projektin etenemistä.

Suunnitteluprosessi L-paketissa kattaa laajan valikoiman vaiheita, kuten konseptisuunnittelun, tarkennetun teknisen suunnittelun, 3D-mallinnuksen, simuloinnit, prototyyppien kehittämisen ja testauksen. Hyödynnämme nykyaikaisia suunnittelutyökaluja ja -ohjelmistoja varmistaaksemme tarkan suunnittelutyön ja optimaalisten lopputulosten saavuttamisen. Mahdollisuuksien mukaan voimme hyödyntää myös Suomen suurinta 3D-tulostuspalvelua kehittääksemme suunnitelmaa helposti valmistettavaan muotoon.

Mekaniikkasuunnittelu L-paketin avulla voimme toteuttaa vaativia projekteja, kuten monimutkaisten laitteiden kehittämistä, erikoisjärjestelmien suunnittelua tai haastavia tuoteinnovaatioita. Suunnittelutiimimme käyttää kattavaa osaamistaan ja asiantuntemustaan, jotta voimme vastata asiakkaidemme korkeimpiin odotuksiin.

L-paketin palvelumme päättyy kattavaan raporttiin, jossa esitämme yksityiskohtaiset tekniset tiedot, suunnitteludokumentaation, simulointitulokset ja suositukset. Tämä auttaa ymmärtämään suunnitteluprosessin tuloksia ja antaa perustan jatkotoimenpiteille, kuten valmistukselle tai tuotannon käynnistämiselle.

Mekaniikkasuunnittelu L-paketti tarjoaa vaativiin projekteihin räätälöityä ja korkeatasoista suunnittelupalvelua. Sitoutumisemme laatuun, innovaatioon ja asiakastyytyväisyyteen auttaa asiakkaitamme saavuttamaan menestystä vaativimmissakin mekaniikkaprojekteissa.

Tuotepaketti sisältää:

- Kuukauden työn
- Ideat, konseptit, havainnekuvat ja tekniset dokumentit 3D-malleineen

Mahdolliset matkakulut laskutetaan erikseen 1€/km ja 40€/h ajoaika. Etätyöstä emme laskuta matkakuluja.

15 487,60 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 12 490,00 €