Mekaniikkasuunnittelu M-paketti

Mekaniikkasuunnittelu M-paketti sopii hieman vaativampiin projekteihin

Mekaniikkasuunnittelu M-paketti tarjoaa kattavan suunnittelupalvelun hieman vaativampiin mekaniikkaprojekteihin. Palvelumme on suunniteltu vastaamaan tarpeita monimutkaisempien mekaanisten järjestelmien tai komponenttien kehittämisessä.

M-paketti alkaa perusteellisella konsultaatiolla, jossa selvitetään tarpeet, tavoitteet ja erityisvaatimukset. Yhteistyössä asiakkaan kanssa luomme selkeän suunnittelustrategian, joka ohjaa koko projektin etenemistä. Tavoitteena on luoda teknisesti kestävä, toimiva ja optimaalinen ratkaisu.

Suunnitteluprosessi M-paketissa sisältää tuoteideoiden kehittämistä, konseptisuunnittelua, tarkempaa teknistä suunnittelua, simulointeja ja analyysiä sekä lopulta tuotetiedostojen valmistelua. Hyödynnämme nykyaikaisia suunnittelutyökaluja ja -ohjelmistoja, jotka mahdollistavat monimutkaisten järjestelmien mallinnuksen ja tarkastelun.

Mekaniikkasuunnittelu M-paketti soveltuu esimerkiksi kehittyneiden laitteiden tai tuotteiden suunnitteluun, erikoiskoneiden suunnitteluun tai muuhun haastavampaan mekaniikkaprojektiin. Ammattitaitoinen suunnittelutiimimme hyödyntää laajaa kokemustaan ja asiantuntemustaan, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun.

Palvelumme päättyy loppuraporttiin, joka sisältää yksityiskohtaiset tekniset tiedot, piirustukset, simulointitulokset ja analyysit. Raportti auttaa ymmärtämään suunnittelutyön tuloksia ja tarjoaa perustan jatkokehitykselle tai valmistusprosessille.

Mekaniikkasuunnittelu M-paketti tarjoaa laadukasta suunnittelua vaativiin mekaniikkaprojekteihin. Sitoutumisemme asiakastyytyväisyyteen ja innovatiivisten ratkaisujen tarjoamiseen auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja menestymään kilpailussa.

Tuotepaketti sisältää:

- 5 arkipäivän työn
- Ideat, konseptit, havainnekuvat ja tekniset dokumentit 3D-malleineen

Mahdolliset matkakulut laskutetaan erikseen 1€/km ja 40€/h ajoaika. Etätyöstä emme laskuta matkakuluja.

4 947,60 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 3 990,00 €