Mekaniikkasuunnittelu S-paketti

Mekaniikkasuunnittelu S-paketti sopii pieniin ja melko yksinkertaisiin projekteihin.

Mekaniikkasuunnittelu S-paketti tarjoaa asiakkaillemme päivän mittaisen suunnittelupalvelun, joka sisältää kattavan mekaniikkasuunnittelun ratkaisun erilaisiin tarpeisiin. Palvelumme tavoitteena on auttaa asiakkaitamme kehittämään laadukkaita ja toimivia mekaanisia järjestelmiä tai komponentteja.

Päivän mittainen suunnittelu alkaa tiiviillä konsultaatiolla, jossa kartoitamme tarpeet ja tavoitteet. Tämä auttaa meitä ymmärtämään projektiin liittyvät tekniset vaatimukset sekä odotukset. Keskustelun perusteella luomme selkeän suunnittelustrategian, joka ohjaa koko päivän aikana tehtävää työtä.

Suunnitteluprosessi sisältää tuoteideoiden luomista, luonnostelua, konseptisuunnittelua sekä teknisten piirustusten ja mallien tuottamista. Hyödynnämme nykyaikaisia suunnittelutyökaluja ja -ohjelmistoja, jotka mahdollistavat tarkat ja tehokkaat suunnitteluratkaisut.

Päivän mittainen suunnittelu voi keskittyä esimerkiksi uuden tuotteen kehittämiseen, olemassa olevan tuotteen parantamiseen tai erityisprojektin toteuttamiseen. Suunnittelutiimimme käyttää laajaa osaamistaan ja kokemustaan, jotta pystymme tarjoamaan parhaiten tarpeita vastaavan ratkaisun.

Palvelumme päättyy kattavaan loppuraporttiin, jossa esitämme suunnittelutyön tulokset ja suositukset. Raportti sisältää tekniset tiedot, piirustukset ja mallit sekä tarvittaessa myös analyysit ja laskelmat. Tämä antaa selkeän kuvan suunnitteluprosessin tuloksista ja auttaa jatkotoimenpiteiden suunnittelussa.

Mekaniikkasuunnittelu S-paketti tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan saada laadukasta mekaniikkasuunnittelua päivän aikana. Pyrimme aina täyttämään odotukset ja tarjoamaan innovatiivisia ja kestäviä suunnitteluratkaisuja.

Tuote sisältää:

- Päivän työn
- Idean, konseptin, havainnekuvan ja tekniset dokumentit 3D-malleineen

Mahdolliset matkakulut laskutetaan erikseen 1€/km ja 40€/h ajoaika. Etätyöstä emme laskuta matkakuluja.

1 116,00 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 900,00 €