Tuotekehitys starttipaketti

Olemme täällä auttaaksemme sinua viemään ideasi konkreettiseksi ja markkinoille sopivaksi tuotteeksi. Palvelu on tarkoitettu starttivaiheessa oleville ideoille.

Palvelu sisältää seuraavat vaiheet:

  1. Idean arviointi: Ensimmäinen askel on idean arviointi ja sen potentiaalin tunnistaminen. Yhdessä kanssasi tutkimme ideasi vahvuuksia, kilpailutilannetta, markkinatrendejä ja asiakastarpeita. Tavoitteenamme on varmistaa, että idea on toteuttamiskelpoinen ja että sillä on mahdollisuudet menestyä markkinoilla.

  2. Konseptin kehittäminen: Kun idea on arvioitu, autamme sinua kehittämään konkreettisen konseptin. Työskentelemme yhdessä sinun kanssasi idean syventämiseksi ja määrittelemme tarkemmin tuotteen ominaisuudet, hyödyt ja kohderyhmän. Konseptin avulla luomme vahvan pohjan tuotteen kehitykselle ja markkinoinnille.

  3. Tuotekehitys: Toteutamme tuotekehityksen vaiheet yhdessä sinun kanssasi. Tämä voi sisältää prototyyppien luomisen, testauksen ja palautteen keräämisen. Pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotetta ja varmistamaan sen kilpailukyvyn markkinoilla. Käytämme nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä varmistaaksemme tuotteen laadun ja tehokkaan kehitysprosessin.

  4. Markkinointi ja lanseeraus: Kun tuote on kehitetty, autamme sinua markkinoinnin ja lanseerauksen suunnittelussa. Tavoitteenamme on saada tuote houkuttelevaksi kohderyhmälle ja varmistaa sen menestyminen.

Idea tuotteeksi -palvelumme auttaa sinua viemään ideasi konkreettiseksi ja menestyksekkääksi tuotteeksi. Yhdessä voimme saavuttaa upeita tuloksia ja luoda arvoa asiakkaillesi.

Tuotepaketti sisältää:

- 5 arkipäivän työn
- Ideat, konseptit, havainnekuvat ja tekniset dokumentit 3D-malleineen ja kevyen markkinointisuunnitelman.

Prototyypin valmistus laskutetaan toteutuneiden kustannusten mukaan.

Käytössämme prototyypin valmistukseen:

- Suomen suurin 3D-tulostusfarmi
- CNC-koneistus
- Laserleikkaus
- Hyvät ja nykyaikaiset tilat
- Kattava alihankintaverkosto

6 187,60 €
Hinta sis. ALV Veroton hinta 4 990,00 €